מה חשוב לדעת לפני שמאבזרים את המסעדה שלכם?
- ראשי
- /
- מה חשוב לדעת לפני שמאבזרים את המסעדה שלכם?
אתם מתכננים קניית ציוד למסעדה שלכם? רוצים לאבזר את העסק ? חשוב שתדעו עד כמה העניין של הציוד והאבזור משנה את התמונה. ציוד משוכלל ומקצועי יכול לקבוע האם המסעדה שלכם תהיה מסעדה פופולארית ומפנקת , מלאה בסועדים ובעלת שם טוב או שהיא תהיה מסעדה ריקה ולא מזמינה... הציוד חייב להתאים לרצונותייך ולציפיות שלך , לתקציב שנקבע לשם כך , והחשוב מכל- ציוד איכותי ומקצועי שיחזיק מעמד לאורך שנים. ציוד למסעדות כולל : תנורים, מכונת שתיה ומכונת אספרסו , מכונת אייס קפה, מדיחי כלים, מקררים ומיקרוגלים.
מה צריך לבדוק כשרוכשים ציוד למסעדה?
- איכות הציוד - חשוב לבדוק שהציוד איכותי ויחזיק מעמד לשנים. עדיף לשלם סכום גבוה יותר בעבור מוצר איכותי מאשר להסתפק בזול שיוצא בסופו של דבר יקר...
- השוואת מחירים - אל תרכשו ציוד לפני שתערכו השוואת מחירים רצינית ומקיפה בשוק. השוק מלא בחברות שמציעות מוצרים אלו וסקר יסודי ייתן לכם אפשרות ליהנות ממחירים נוחים.
- תו תקן ישראלי - וודאו שהמוצר עומד בתו תקן ישראלי. שאם לא כן לא תוכלו להשתמש במוצר למרות ההשקעה הכספית הגדולה.
- אחריות ואמינות - בדקו שהאחריות שלקבלתם על המוצר מכילה את כלל פרטי הרכישה ומעניקה "ביטוח" לרכישה שבצעתם. חשוב מאוד לרכוש את המוצר אצל חברה או עסק אמין וידוע בתחום שיעניק לכם שירות אדיב גם לאחר זמן.
איזה ציוד יש לרכוש?
ציוד למסעדה צריך לסייע לכם למלא את רצונם של הלקוחות ולהעניק להם חוויה מפנקת. ברב המסעדות משתמשים בציוד הבא:
- מקררים לשתייה ולאוכל
- מכונות שתייה ומכונת אספרסו
- תנורי חימום לחורף ומיזוג לקיץ
- מדיח כלים תעשייתי
- מקפיא תעשייתי
- מקרר מעוצב לקינוחים
- מיקרוגלים
- תנורי אפייה
- כלי אוכל וכלי הגשה מעוצבים
חשוב להתאים את גודל הציוד לצרכים שלכם, לדוגמא, בעל פיצריה ירכוש תנור אפיה גדול שיכיל כמות גדולה של פיצות כדי שיוכל לאפות את כולן בו זמנית. מסעדה שממוקמת במרכז הארץ לא צריכה לרכוש תנורי חימום מסיביים כמסעדה שממוקמת בצפון או בירושלים בה קר יותר בחורף.